Споменот е вечен

 
 
 
 

Споменици

 
 
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 

 
 
Три генерации од нашето семејство се посветени на изработка на споменици со првокласен квалитет и по најдобра цена. Изработуваме споменици во Куманово, во околината на Куманово но и во реони на други градови во државата.

Не' знаат по семејниот прекар Кипро.
 
 
 
Нашето искуство и посветеност се гаранција за доверба и успешна соработка.

Изработуваме:
  • Натписна плоча
  • Поклопна плоча
  • Опшивки
  • Натписи
  • Масички
  • Прозорски окапници
  • Скали и др.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
[ Страница 1 од 5 ]Следно
 
ГАРАНЦИЈА ЗА ДОВЕРБА И УСПЕШНА СОРАБОТКА: +389 75 495 579
 
 
 
РАБОТНО ВРЕМЕ:
понеделник - сабота од 8-16 ч.